Γεύσεις παραδοσιακές… γεύσεις Ελλάδας!
Τα αρτοποιεία Γκανά παρασκευάζουν πολλές παραδοσιακές ποικιλίες ψωμιού (ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι, ζυμωτό με προζύμι, χωριάτικα κ.α.) χρησιμοποιώντας το προζύμι ως βασικό συστατικό σ’ όλους τους τύπους των προϊόντων μας. Παράλληλα ακολουθούμε και τις σύγχρονες τάσεις, όπως τα μαύρα, σίκαλης , ιταλικού τύπου, γαλλικού τύπου (μπαγκέτα) και ψωμιά βιολογικών αλεύρων. Διαθέτουμε ακόμη πολλούς τύπους αρτοσκευασμάτων: κουλούρια Θες/νίκης, σφολιατίνια, πεϊνιρλάκια, κουρού, χωριάτικες πίττες και άλλα αρτοποιήματα.

Ατομικές Μπαγκέτες
Ακολουθώντας την τάση της εποχής και αφουγκραζόμενοι τις επιταγές της αγοράς, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα όπως οι Ατομικές Μπαγκέτες και Μίνι Μπαγκέτες. Μετά από πολλούς πειραματισμούς και μελέτη καταφέραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που ικανοποίησε τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους ιδιώτες πελάτες μας! Επισκεπτόμενοι τα Αρτοποιεία Γκάνα μην παραλείψετε να τα δοκιμάσετε.

Ατομικά Ψωμάκια
Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζει, είναι και τα Ατομικά Ψωμάκια ή γνωστά και ως Σάντουιτς. Τόσο η σταθερή ποιότητα, η μοναδική συνταγή, που δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου, όσο και το μεράκι μας, τα έχει καθιερώσει στην συνείδηση των επαγγελματιών σαν ένα κορυφαίο προϊόν στον χώρο των ταχυφαγείων και όχι μόνο! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα προμηθεύονται καταξιωμένες επιχειρήσεις όπως ο Thomas (Τόμας γυράδικο), Λευτέρης (Λουκάνικα, Hotdog), Τράντης (γυράδικο), Κουντουριανός (σουβλάκια), Νταραντούρας (λουκάνικα), Μέγας (γυράδικο), καθώς και πολλά κυλικεία της πόλης.

Πρώτες Ύλες
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα Αρτοποιεία Γκανά είναι πάντα από τα πιο αγνά και διαλεγμένα υλικά. Επιλέγουμε εγχώρια άλευρα γιατί πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε τους Έλληνες παραγωγούς και ταυτόχρονα στηρίζουμε την εσωτερική μας οικονομία σε μια εποχή που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη. Αυτό είναι και το μυστικό που μας κάνει να έχουμε το νοστιμότερο ψωμί στην γειτονιά μας.

Ενδεικτικά κάποια από τα προϊόντα μας είναι:

Βουτήματα

Κουλούρια αμυγδάλου
Κουλούρια βανίλια-σοκολάτα
Κουλούρια βουτύρου
Κουλούρια κανέλλας
Κουλούρια καλαμποκιού
Κουλούρια μελιού
Κουλούρια ολικής
Κουλούρια πορτοκαλιού
Cookies σοκολάτα
Cookies βανίλια.
Μουστοκούλουρα

Κρουασάν

Κρουασανάκια βουτύρου
Κρουασάν βουτύρου
Κρουασάν σοκολάτας

Κριτσίνια

Κριτσίνια καλαμπόκι
Κριτσίνια άσπρα
Κριτσίνια μαύρα

Παξιμάδια

Παξιμάδια σταφίδα
Παξιμάδια ξηρούς καρπούς
Παξιμάδια σοκολάτας
Φρυγανιές

image1 image2 image3 image4 image5 image6